Fleur van Allganized

Fleur Nicolakos is eigenaar van evenementenbureau Allganized. Het bedrijf is sinds enkele jaren gevestigd aan de Goudsesingel 18-20. Fleur: “Bijna 10 jaar geleden ben ik Allganized gestart. Met mijn ervaring in eventorganisatie, communicatie en personeelsdiensten, had ik wel een idee wat voor bedrijf ik wilde beginnen. De naam Allganized komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen!”

Fleur had met haar bedrijf een vliegende start met een opdracht voor de RET in de vorm van het maken van een communicatieplan voor het project de RandstadRail. “Heel trots was ik met zo’n grote eerste klant! Het project werd al snel groter en binnen no-time verzorgden we de reizigerscommunicatie, promotieteams, service- & informatiemedewerkers en diverse events.” Het bijzondere project, dat ruim 2 jaar duurde, heeft de basis gelegd waar Allganized nu voor staat. “Stap voor stap wordt ons dienstenpakket steeds vollediger. We blijven investeren in nieuwe concepten en kwaliteitsverbetering. We weten onze klanten na al die jaren nog steeds te verrassen.”

In de wereld van de evenementenbureaus is veel concurrentie. Het is dan ook belangrijk om onderscheidend te zijn. Fleur past met Allganized het one-stop-shopping principe toe. “Je kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten. Niets is prettiger om zoveel mogelijk aan één bureau uit handen te kunnen geven. Of het nu gaat om de organisatie van een event, de verzorging van social media of de inzet van prachtige hostesses. We regelen het allemaal. Dat geeft onze klanten een hoop rust. We doen veel, maar dat is juist onze kracht. De diversiteit in opdrachten, klanten en ervaring zorgt ervoor dat we scherp en creatief blijven.”

“We make impressions that last!”

De toekomst ziet er goed uit voor Allganized. “We zijn nu bezig met de strategie voor de komende 5 jaar. Door de introductie van afdelingen gaan we diepgang in onze services creëren. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Maar ook voor onze medewerkers is groei belangrijk. Jezelf ontwikkelen, verbeteren en vooral niet jarenlang hetzelfde kunstje doen.”

Ontwikkeling is een mooi bruggetje naar het Hoogkwartier; een buurt in ontwikkeling. Ook Fleur voelt de positieve energie in de buurt. “De Goudsesingel en omgeving is een prettige buurt om in te werken. De bereikbaarheid met de auto en het OV is zeer goed. Dat is voor ons belangrijk. Ook is het erg fijn om diverse winkels om ons heen te hebben, want voor onze projecten hebben we vaak last-minute wat nodig. Op een bedrijventerrein bijvoorbeeld kun je dat niet vinden. Onze favoriete plekjes in de buurt zijn Qmoi -Onze stelling UW etalage-, The Printer, Coolblue, Whoops, Café @Home en Café Cultura.”

Fleur vervolgt: “Je ziet de buurt ten positieve veranderen. De Hoogstraat is al hip en happening, we hopen dat het wordt doorgetrokken naar de Goudsesingel, zeker ook qua uitstraling. Daar willen we ons steentje aan bijdragen. Er mag nog meer georganiseerd worden om bezoekers te trekken naar de buurt. Daar gaan we keihard aan werken!”

Ontdek meer verhalen!