Robin en Vincent van Halfords

  • Auteur: Rene Drummen
  • Fotograaf: Gaby Jongenelen
  • Datum: 11 mei 2015

Aan de Groenendaal zit sinds kort een vestiging van Halfords. Robin Gelderblom is de bedrijfsleider van deze winkel en is al 12 jaar werkzaam bij Halfords. De vestiging aan de Groenendaal is een van de zelfstandige winkels uit de nieuwe Halfordsgroep. Robin vertelt enthousiast over het assortiment: “Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van auto en fiets. Wij bieden producten voor elke leeftijdscategorie aan, zoals kinderzitjes, (elektrische) fietsen, fiets- en auto-accessoires maar ook scootmobielen en mobiliteitsproducten, bijvoorbeeld looprekjes.”

Adres

Groenendaal 239, Rotterdam

Openingstijden

Maandag van 11:00 tot 18:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Links

Halfords zat eerst op de Hoogstraat. Waarom is de vestiging eigenlijk verhuisd naar het Hoogkwartier? “We hebben voor deze locatie gekozen omdat er voor de deur parkeergelegenheid is. Ook kunnen we direct service verlenen voor de auto, denk aan ruitenwissers vervangen, motorolie verversen. Dat is een groot voordeel van deze buurt. De bereikbaarheid is erg goed.”

Een nieuwe service van de winkel is de fietsverhuur. “Dit is natuurlijk ideaal als je vrienden of familie op bezoek krijgt op een mooie fietsdag.” Je kunt bij Halfords overigens ook terecht met je kapotte fiets. “We doen alle fietsreparaties van A tot Z: banden plakken en spaken vervangen en we bieden een snelle reparatieservice: ‘s ochtends brengen en meestal ‘s middags alweer halen. Bij een simpele reparatie kan je er zelfs op wachten.”

Het is duidelijk dat de service bij Robin en zijn collega’s hoog in het vaandel staat. “Qua prijs kunnen we niet altijd tegen het internet op, maar qua service wél, zoals onze snelle fietsreparatieservice!”Halfords heeft sindskort een interessante fietsinruilactie. “Bij de actie krijg je altijd iets terug voor je fiets, zelfs als het een wrak is. Dan moet je niet op honderd euro rekenen, maar je bent wel direct je oude fiets kwijt en je krijgt een leuke korting op een nieuwe!

Ontdek meer verhalen!