Bereikbaarheid

Parkeren op straat
Het Hoogkwartier heeft een blauwe en groene zone. Op de Hoogstraat betaalt u € 0,50 per 10 minuten. Rondom de Hoogstraat betaalt u € 0,50 per 12 minuten. Meer informatie over parkeren op straat kunt u vinden op de website van de Gemeente Rotterdam.

Parkeren in de Parkeergarage Kiphof
Parkeren in een parkeergarage is voordeliger. In het Hoogkwartier kunt u parkeren in de Parkeergarage Kiphof. Deze parkeergarage ligt op de Kipstraat 177. Meer informatie over deze garage kunt u vinden op de website van de Gemeente Rotterdam.

Openbaar vervoer
Het Hoogkwartier heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer. Het Hoogkwartier ligt op loopafstand van het treinstation Rotterdam Blaak.

Als u de buurt met de metro bezoekt heeft u de keuze uit twee stations. Het Hoogkwartier ligt namelijk precies tussen de stations Blaak en Oostplein.

Indien u met de tram komt kiest u voor lijn 21 en stapt u uit bij de halte Burgemeester van Walsumweg.

Greenwheels, Snappcar en Connectcar
In het Hoogkwartier heeft u verschillende opties voor het delen van auto’s. Zo vindt u drie plekken voor Greenwheels, één plek voor Connectcar en twee plekken voor Snappcar.

Elektrisch opladen
In het Hoogkwartier vindt u verschillende laadpunten voor uw elektrische auto. Kijk voor een actueel overzicht op de website van de Gemeente Rotterdam.