Sarah van All About Beauty

Een gemoedelijke en rustige sfeer; je voelt je gelijk om je gemak als je bij All About Beauty binnenstapt. Sarah Stout is inmiddels 6,5 jaar de trotse eigenaresse van deze schoonheidssalon. “Ik richt me met de behandelingen op huidverbeteringen. Ik probeer constant te vernieuwen en de laatste behandeltechnieken te gebruiken zodat ik de klant nog mooier kan maken.”

Adres

Hoogstraat 51 a, Centrum

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Links

Door haar inzet, enthousiasme en het gebruik van de laatste technieken werd ze in 2012 genomineerd voor de Beauty Award voor Beauty Salon van het Jaar, waardoor ze behoorde tot een van de 5 beste salons van Nederland. “Vorig jaar zijn we ook begonnen met een Peel Bar. Deze methode is specifiek gericht op huidverbetering door middel van Fruitzuren, korte maar krachtige behandelingen.” Ook de komende jaren wil Sara zich blijven innoveren.

“Ik hoop nieuwe behandelingen te ontwikkelen, ook om ons nog meer te kunnen onderscheiden.”

De locatie van de schoonheidssalon in het Hoogkwartier bevalt Sarah erg goed. “We zitten in het centrum van Rotterdam maar dan met een gemoedelijke sfeer. Daarbij zijn de bewoners van de buurt woningen natuurlijk allemaal potentiële klanten. Overigens ontvangen we mensen uit heel Rotterdam en zelfs uit andere grote steden zoals Den Haag en Amsterdam.”

“Het park van het Achterklooster is onze favoriete plek. Met mooi weer is het leuk om er even rustig te zitten en naar de konijntjes te kijken.” Voor de toekomst zou Sarah het Hoogkwartier graag ook nog uitrusten met betere verlichting in de avonduren. “Dat zorgt voor meer sfeer in de straat.”

Auteur: Werkgroep communicatie Hoogkwartier

Fotograaf: Gaby Jongenelen

Ontdek meer verhalen!