Claudia van Bodhi Yoga en Mindfulness

  • Auteur: Anne van Santen
  • Fotograaf: Gaby Jongenelen
  • Datum: 11 juni 2015

Bodhi Yoga & Mindfulness wordt sinds 2011 gerund door Claudia Heere, Fianne Mulder en Mikis Stekelenburg: bevlogen veertigers die hun hart gevolgd hebben en hun passie voor yoga met jou willen delen. Claudia Heere vertelt: “Je kunt bij Bodhi terecht voor diverse soorten yoga, van Hatha yoga tot Power yoga en van Kundalini yoga tot Zhineng Qigong maar ook voor trainingen Mindfulness, yoga voor zwangeren, een cursus babymassage of verdiepende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kun je ook voor je shiatsu of Thai massage bij ons terecht.”

Adres

Hoogstraat 29, Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 09:15 tot 14:00 uur en maandag t/m donderdag van 17:30 tot 22:00 uur

Links

Met een team van 9 docenten verzorgt Bodhi ruim 20 lessen per week. Iedereen is welkom, jong en oud, lenig of niet lenig. Lessen zijn in het Nederlands en Engels. In de lounge, een lichte en helder ruimte, met ontspannen muziek op de achtergrond vertelt Claudia enthousiast verder over Bodhi. “Wat onze zaak zo bijzonder maakt, is het persoonlijke contact met de klanten. Alle docenten kennen hun cursisten bij naam, en vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen.”

Of je nu rust en ontspanning zoekt, last hebt van fysieke klachten, stress of slapeloosheid of je concentratie en lichaamsbewustzijn wilt vergroten, of het gewoon fijn vindt om yoga te doen; bij Bodhi heb je toegang tot alle lessen op het rooster en je hebt alle ruimte om te onderzoeken welke yogastijl, welke docent of welk tijdstip het best bij je past! Ook in de lidmaatschappen is er voor ieder wat wils: je kunt een abonnement nemen voor 1x per week, voor 2x per week, of onbeperkt. Ook een knipkaart van 10 lessen is mogelijk. Daarnaast vind je in de shop van Bodhi alles wat je nodig hebt voor je yogabeoefening.

Het team van Bodhi had haar oog snel laten vallen op het Hoogkwartier. Claudia: “We hadden meteen een goed gevoel over de buurt: er broeit ‘iets’ in het Hoogkwartier, een prettige en creatieve vibe”. Nu komt nog altijd een ruime meerderheid van hun klanten uit het Hoogkwartier.

Ontdek meer verhalen!