Martijn van Juizz

  • Auteur: Tomas Stokman
  • Fotograaf: Gaby Jongenelen
  • Datum: 23 juni 2015

Ben je op zoek naar een fiets met meer comfort? Word je elke dag gek van de file? Je wilt ontspannen kunnen fietsen? Dan moet je eens langs gaan bij Juizz op de Mariniersweg. Juizz is een winkel met uitsluitend elektrische- fietsen, scooters en bakfietsen. Bij binnenkomst in de stijlvolle en ruim opgezette winkel kun je kiezen uit ongeveer 40 verschillende modellen van zo’n 18 merken. Ze staan allemaal te wachten om iemand snel en gemakkelijk van a naar b te brengen.

Adres

Mariniersweg 38, Rotterdam

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Links

Martijn van Ouwerkerk is filiaalmanager van Juizz Rotterdam. Hij vertelt dat Juizz niet alleen verkoopt aan particulieren, maar ook de zakelijke markt voorziet van elektrisch vervoer. “We leveren fietsen aan onder andere Coca Cola, Friesland Campina en de gemeente Amsterdam”. Ook vertelt Martijn dat dit het vierde filiaal is van Juizz. Naast de nieuwe winkel in Rotterdam vind je de winkels in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

“We zijn sinds een paar maanden hier gevestigd. De locatie is top. Goed bereikbaar en dicht bij De Groene Passage, Meent en de Markthal. En dus in een leuke opkomende buurt. We hebben inmiddels al meerdere bezoekers uit de buurt mogen ontvangen en ook al blij mogen maken met de aanschaf van één van onze mooie producten.’’

“Wij geloven dat onze producten, in de stedelijke gebieden, een zeer geschikt alternatief zijn voor de auto.”

Duurzaamheid ten top bij Juizz. En dat is de toekomst. “Wij geloven dat onze producten, in de stedelijke gebieden, een zeer geschikt alternatief zijn voor de auto.”

De modellen die Juizz verkoopt zijn uitsluitend van topmerken en gaan de deur uit vanaf zo’n 1400 euro. Voor het duurste model betaal je bijna 6500 euro. Je hebt dan wel een uiterst comfortabel vervoersmiddel die je in drie verschillende standen ondersteunt met trappen tot wel 45 km per uur. De fietsen, scooters en bakfietsen zijn voor de moderne stadsmens zeer geschikt. “De meeste modellen hebben een ingebouwde GPS/navigatie, een USB-poort om je telefoon aan op te laden en nog veel meer handigheden.”

Ontdek meer verhalen!