Bewoners Paul en Roos

  • Auteur: Werkgroep communicatie Hoogkwartier
  • Fotograaf: Gaby Jongenelen
  • Datum: 11 mei 2015

Samen met haar poes Boefje woont Roos inmiddels 3 jaar in het Hoogkwartier. Sinds kort is ook haar vriend Paul ingetrokken in de lichte en gezellige woning aan de Hoogstraat. “Ik woonde eerst in Kralingen maar wegens omstandigheden moest ik weg uit dat appartement. Toevallig kwam een woning in de Hoogstraat op mijn pad en zonder twijfel ben ik hier toen ingetrokken. De wijk ligt erg centraal en je kan bijna alles lopend bereiken.”

Roos is afgelopen jaar afgestudeerd in de studierichting Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Inmiddels heeft ze werk gevonden in die branche. Niet geheel toevallig volgt Paul momenteel dezelfde studie. “Hij is momenteel aan het afstuderen en heeft ook al een bedrijf gevonden in de vastgoedsector waar hij na zijn studie aan de slag kan.”

“Onze poes Boefje woont ook met veel plezier in het Hoogkwartier.”

Roos en Paul gaan er graag op uit in hun vrije tijd. “Het is leuk om met vrienden een drankje te drinken in de buurt. Een vriendin is onlangs op de Goudsesingel gaan wonen en een vriendin, die ik nog ken van vroeger, woont schuin tegenover ons. Zij past ook altijd op onze poes Boefje als wij op vakantie zijn.” Het stel is fan van De Kipgallery, restaurant O’pazzo en Café Cultura. “Bij Café Cultura komen we altijd voor de lekkere ham.” Het stel kijkt uit naar de festivals die worden georganiseerd in de wijk. “Wij kunnen ons nu al verheugen op de lekkere hapjes tijdens Hoogkwartier Proeft”.

Ontdek meer verhalen!