Ting van Oh My Gosh

'Oh My Gosh', een herkenbare kreet, met name voor vrouwen. Maar het is ook de naam van een hip beautylab aan de Hoogstraat. Eigenaar van deze beautysalon is Ting Cheung. We spreken haar over OMG en het Hoogkwartier.

Adres

Hoogstraat 67A, Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag op afspraak.

Links

OMG-feeling bij Ting

Je vindt Oh My Gosh op nummer 67a. Inderdaad, Ting deelt haar voordeur met Cammy van Foo Concepts. Dat is gelijk ook de enige overeenkomst. Want waar je bij bij Foo Concepts terecht kunt voor ‘Asian Fusion’ ga je naar Oh My Gosh voor behandelingen met de focus op wimpers en wenkbrauwen. Laat je bijvoorbeeld verwennen en een prachtige oogopslag aanmeten door middel van wimperextensions. Ting vertelt: “Wij verlengen de natuurlijke wimpers met extensions voor meer lengte en volume. Je gaat hier dus écht met een OMG-feeling de deur uit.”

Marieke Odekerken - Hoogkwartier

Ervaring

Eigenaresse Ting Cheung is geboren en getogen in Rotterdam. Haar roots liggen in Hong Kong, waar ook haar ouders vandaan komen. Ze heeft in de afgelopen 7 jaar diverse beauty-opleidingen gevolgd. In die tijd heeft ze al een aardige klantenkring opgebouwd. Door het de behandelingen ontdekte ze op welke manier ze de kennis die ze opdeed, kon inzetten om het perfecte resultaat te behalen.

Ting’s Beautycollege

Uiteindelijk was een eigen zaak beginnen én anderen opleiden een logische keuze voor haar. Vanuit het OMG beautycollege deelt ze haar kennis. Zo leren haar cursisten alles over het opstarten van een onderneming en het creëren van een stabiele klantenkring. Je kunt bij Ting ook opleidingen volgen om je te specialiseren in bijvoorbeeld het zetten wimperextensions, Eyebrow Styling en Organic Spray Tanning.

Marieke Odekerken - Hoogkwartier

Engels

Ting koos een aantal jaar geleden voor de Hoogstraat, omdat de straat volgens haar ‘superhip’ is en OMG daar heel goed bij past. “Dit gebied is helemaal upcoming en dat is in dit gedeelte van de Hoogstraat goed voelbaar. Dagelijks praten we hier Engels, omdat er veel toeristen langskomen. Er de afgelopen maanden ook veel leuke winkels, bars en restaurants bijgekomen en dat siert de straat. Daarnaast zijn de panden erg ruim, wat ook een belangrijk pluspunt is.”

“Dit gebied is helemaal upcoming en dat is in dit gedeelte van de Hoogstraat goed voelbaar.”

Instagram

Via Instagram deelt Ting onder andere voor- en na- foto’s van klanten die wimperextensions hebben laten zetten. “Zo kunnen onze klanten de eindresultaten van onze behandelingen zien.”

Marieke Odekerken - Hoogkwartier

Auteur: Eva van der Sterre

Fotograaf: Marieke Odekerken

Ontdek meer verhalen!