Hoogkwartier Proeft!

Hoogkwartier Proeft weer een succes!

Het culinaire buurtfestival Hoogkwartier Proeft!, georganiseerd door bewoners en ondernemers van het Hoogkwartier, was weer een groot succes. Op zaterdag 12 augustus kon je vanaf 16.00 tot 20.00 uur aanschuiven aan de picknicktafels in het gezellige parkje aan het Achterklooster en genieten van eten, drinken, muziek en buurtgenoten.

Proeverij

Net zoals vorig jaar verzorgden bewoners en ondernemers uit de buurt lekkere en exotische hapjes voor een proeverij. Als bezoeker kocht je voor € 3,- een strippenkaart waarmee je 4 verschillende gerechtjes kon halen (zo lang de voorraad strekt). Je mocht ook zelf eten meenemen en klaarmaken op ‘social barbecues’. Barrelproof en HighHstreet zorgden voor drankjes maar je kon ook zelf je drinken meenemen.

Proeverij door bewoners

Onderdeel van het festival was een proeverij met kleine hapjes klaargemaakt door bewoners en ondernemers uit de buurt. Wil jij volgend jaar ook je kookkunsten tonen aan de buurt, meld je dan aan via een e-mail naar proeft@hoogkwartier.nl.

Locatie

De locatie voor Hoogkwartier Proeft! was tussen de bomen in het gezellige parkje aan het Achterklooster in Rotterdam centrum.

 

Hoogkwartier

Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg en is rustig en gunstig gelegen aan de oostelijke rand van de binnenstad van Rotterdam. In het Hoogkwartier werken bewoners en ondernemers samen aan de buurt.

Met dank aan

Het bewonersinitiatief Hoogkwartier Proeft! werd mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Gebiedscommissie Rotterdam centrum.

Meer informatie

Houd facebook.com/Hoogkwartier in de gaten voor meer informatie over het Hoogkwartier.