Hoogkwartier Proeft!

Kom op 12 augustus naar Hoogkwartier Proeft!

Het culinaire buurtfestival Hoogkwartier Proeft! was vorig jaar zo’n succes dat bewoners en ondernemers het dit jaar weer organiseren. Op zaterdag 12 augustus kun je vanaf 16.00 tot 20.00 uur aanschuiven aan de picknicktafels in het gezellige parkje aan het Achterklooster en genieten van eten, drinken, muziek en buurtgenoten.

Proeverij

Net zoals vorig jaar verzorgen bewoners en ondernemers uit de buurt lekkere en exotische hapjes voor een proeverij. Als bezoeker koop je voor € 3,- een strippenkaart waarmee je 4 verschillende gerechtjes kunt halen (zo lang de voorraad strekt). Je kunt ook zelf eten meenemen en klaarmaken op ‘social barbecues’ die voor je klaar staan. Barrelproof en HighHstreet zorgen voor drankjes maar je kunt ook zelf je drinken meenemen. Buurtband Half Way Station zorgt voor de muziek.

Oproep: Kook voor de proeverij

Onderdeel van het festival is een proeverij met kleine hapjes klaargemaakt door bewoners en ondernemers uit de buurt. Wil je je kookkunsten tonen aan de buurt, meld je dan aan via een e-mail naar proeft@hoogkwartier.nl. Er is budget voor de boodschappen.

Locatie

De locatie voor Hoogkwartier Proeft! is tussen de bomen in het gezellige parkje aan het Achterklooster in Rotterdam centrum.

 

Hoogkwartier

Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg en is rustig en gunstig gelegen aan de oostelijke rand van de binnenstad van Rotterdam. In het Hoogkwartier werken bewoners en ondernemers samen aan de buurt.

Met dank aan

Het bewonersinitiatief Hoogkwartier Proeft! wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Gebiedscommissie Rotterdam centrum.

Meer informatie

Houd facebook.com/Hoogkwartier en het evenement op Facebook in de gaten voor meer informatie.